2014-11-19 01:57:54• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - A figyelmét fordítsa a magánélete felé

Napi horoszkóp november 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold a Mérleg jegyében időzik, és arra figyelmezteti, hogy lassabban kell végeznie a munkáját. Mivel uralkodó bolygója, a Mars is a legrosszabb pozícióban van, a pörgés energiahiány miatt amúgy is elmarad...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szokatlanul vidám és könnyed hangulat lesz úrrá önön. A figyelmét fordítsa a magánélete felé, az ezzel kapcsolatos gondolatok úgyis elterelik a figyelmét a munkáról. A Bak jegyében álló Mars hatalmas lendületet ad mára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Uralkodó bolygója, a Merkúr a Skorpió jegyében áll, sajnos nem jó fényszögben az Ikrek jegyével. Ez komoly problémákat okozhat akár a munkájában, akár az egészségével kapcsolatban. Használja ezt az időt arra, hogy leás a problémái gyökeréig.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll, a Merkúr pedig a szórakozások, örömök területén található. Ez hozzásegítheti Önt egy csodához, esetleg a lottón kihúzhatják a számainak egy részét, olyan ajánlatot kaphat, ami több pénzhez juttatja, vagy csodálatos időszakot élhet át egy emberrel, akihez a szíve fűzi. Ma minden lehetséges, sőt még annál is több!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma felébredhet önben a vágy a több mozgásra: egy séta a késő őszi természetben segítene tovább megtartani azt a boldogságot, amit most érez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Neptunusz szemben áll az ön jegyével és „ködösít”, ezért a fontos tennivalókkal várjon még egy kicsit. Ma a fegyelem a legfontosabb dolog: délután teljesítenie kell a kötelességeit, és este sem lesz sok nyugalma; egyszerűen túl sok tennivalót iktatott be erre a napra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold még az Ön jegyében van, segít pontosan észben tartani a feladatokat és elintéznivalókat. Az átgondolatlan akciókból adódó problémákat jobb lenne megspórolnia, igyekezzen elkerülni a hibákat. A nap végére fáradozásait egy kellemes estével jutalmazza a párja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Bak jegyének uralkodója még a Skorpió jegyében áll. Csak azt tegye meg, amit okvetlenül szükséges, utána helyezkedjen várakozó álláspontra. Ma ragyogó új ötletek jutnak majd eszébe, jól jegyezze meg ezeket. Ha este egy spontán meghívást kap, ne utasítsa el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz már a Nyilas jegyében áll, nem csoda, hogy ilyen remekül érzi magát. A Mérleg jegyében álló Hold sok lehetőséget teremt, délután új ismeretségeket és örömet hoz az életébe. Most bátran belekezdhet olyasmibe is, ami eddig idegennek tűnt. Este egy flörtből könnyen lehet több is, ha szívesen fogadja a szokatlan dolgokat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Plútó uralja az Ön jegyét, de most nagyon kellemetlenek a fényszögei, ez egy nagy féket jelez a mai napra. Nagyon rosszul érezheti magát a bőrében. A kommunikációban most bevetheti a spirituális képességeit is.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Uralkodó bolygója támadást kap a Plútótól, ez igazán rossz napot helyez kilátásba. Ma ne végezzen semmilyen megerőltető vagy fontos munkát. Egy hosszú sétával újra megteremtheti a lelki harmóniát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ez a nap az ég ajándéka, majdnem minden bolygó önt segíti. A Szaturnusz jó fényszöge önfegyelmet és örömet hoz, különösen akkor, ha egyedül dolgozik. Ha segítségre van szüksége, idősebb rokonaitól vagy korosabb szomszédaitól kaphat támogatást. Ha egészségügyi problémákkal küzd, most a gyógyulás útjára léphet.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: